Home Ειδική ΔιατροφήLight / Διαίτης Φιλέτο τιλάπιας με λαχανικά

Φιλέτο τιλάπιας με λαχανικά

by sidagi.gr
204 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

4 φιλέτα ψαριού τιλάπιας ή μπακαλιάρο φιλέτο
1 κόκκινη πιπεριά, 1 κίτρινη πιπεριά, 1 πιπεριά πορτοκαλί
½ κεφάλι κουνουπιδιού ψιλοκομμένο
1 κούπα ντοματίνια
60 γραμμάρια βούτυρο (με γεύση προαιρετικά)
2 κουταλιές της σούπα χυμό λεμονιού
Πιπέρι
Αλάτι
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση:

Ετοιμάστε ένα εύκολο ψάρι στο φούρνο για το μεσημεριανό σας

Τοποθετήστε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Προσθέστε πρώρα τα 30 γραμμάρια από το βούτυρο μαζί με τον χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι μέχρι το βούτυρο να λιώσει.
Προσθέστε τα λαχανικά (πιπεριές, κουνουπίδι, ντοματίνια) και σοτάρετε για 5-7 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

Αφαιρέστε τα λαχανικά απ΄το τηγάνι και αφήνετε στην άκρη.
Προσθέστε το υπόλοιπο βούτυρο τοποθετήστε τα φιλέτα τιλάπιας στο τηγάνι και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
Στη συνέχεια γαρνίρετε τα φιλέτα τιλάπιας μαζί με τα λαχανικά, πιπεριές, πασπαλίζετε με ντοματίνια, λίγο κουνουπίδι και μαϊντανό.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα