Μπισκότα σοκολάτα μόκα

by sidagi.gr
570 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

1 κουταλιά της σούπας καφέ εσπρέσο
1/3 κούπα κακάο
1 2/3 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Μισή κούπα ζάχαρη
1 βανίλια
1 κούπα ανάλατο βούτυρο
1 πρέζα αλάτι
Άχνη ζάχαρη

Εκτέλεση:

Συνοδέψτε τα με το καφεδάκι σας

Χτυπάμε στο μίξερ για τρία λεπτά το βούτυρο με τη ζάχαρη, να ασπρίσει και έπειτα προσθέτουμε και τη βανίλια. Ρίχνουμε τον καφέ, τα κακάο, το αλεύρι και το αλάτι κι ανακατεύουμε πολύ καλά.
 
Σχηματίζουμε από τη ζύμη με τα χέρια τα μπισκότα μας και τα τοποθετούμε σε ταψάκι ή αντικολλητικό χαρτί, πάνω στη λαμαρίνα του φούρνου, αφήνοντας μικρό κενό μεταξύ τους.
 
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για ένα τέταρτο.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα