Aziza’s Lambrusco Sangría

by sidagi.gr
480 προβολές

Υλικά:

Για 1 άτομο

5 μεγάλα ή 10 μικρά παγάκια, συν περισσότερα για το ανακάτεμα
Από 1/2 Λεμόνι, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε μικρούς κύβους
1/2 λάιμ, ξεφλουδισμένο και κομμένες σε μικρούς κύβους
1/2 μέτριο πορτοκάλι, ξεφλουδισμένο και κομμένες σε μικρούς κύβους
30 γραμμάρια μπράντι
30 γραμμάρια Cointreau
30 γραμμάρια τζιν
30 γραμμάρια σιρόπι ζάχαρης
140 γραμμάρια Lambrusco, όπως Ca Berti Grasparossa Lambrusco di Castelvetro “Robusco”

 

Εκτέλεση:

Δοκιμάστε μια νέα συνταγή για να απολαύσετε το αγαπημένο σας ποτό

Ρίχνετε τα παγάκια, λεμόνι, λάιμ, πορτοκάλι και σε ένα κοκτέιλ σέικερ και ανακινείτε  μέχρι να χυθούν οι καρποί τους χυμούς τους.
Προσθέστε περισσότερες πάγο μέχρι το σέικερ είναι τα τρία τέταρτα του σέικερ.

Προσθέτετε το μπράντι, Cointreau, τζιν, και απλό σιρόπι. Ανακινήστε καλά μέχρι να παγώσει το εξωτερικό του σέικερ, περίπου 20 δευτερόλεπτα.
Σουρώνουμε το μείγμα σε ένα μεγάλο ποτήρι του κρασιού και την κορυφή με την Lambrusco.

Ανακατέψτε καλά με ένα κουτάλι και σερβίρουμε.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα