Υλικά:
Δύο φλιτζάνια ζωμός από ό,τι φτιάχνουμε
Δύο κουταλιές της σούπας κορν φλάουερ
Δύο ποτήρια γάλα
Δύο λεμόνια
Δύο κρόκους
Αλάτι
Εκτέλεση:
Βράζουμε το ζωμό σε ένα κατσαρολάκι. Διαλύουμε το κορν φλάουερ στο γάλα. Χτυπάμε τους κρόκους, στύβουμε τα λεμόνια και τα προσθέτουμε στους κρόκους.
Βράζουμε το ζωμό σε ένα κατσαρολάκι. Διαλύουμε το κορν φλάουερ στο γάλα. Χτυπάμε τους κρόκους, στύβουμε τα λεμόνια και τα προσθέτουμε στους κρόκους.
Αποσύρουμε το ζωμό από τη φωτιά και προσθέτουμε σε αυτόν το γάλα με το κορν φλάουερ ανακατεύοντας συνεχώς για να μην σβολιάσει.Προσθέτουμε και τα αυγά συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
Τέλος, τα ξαναβάζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα.