Home Συνταγές ΜαγειρικήςEthnic κουζίνα Αγρέλια από την Κύπρο

Αγρέλια από την Κύπρο

by sidagi.gr
0 σχόλιο 71 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

2 ματσάκια άγρια σπαράγγια ή αγρέλια κομμμένα
5 αυγά
1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
αλάτι

Εκτέλεση:

Αγρέλια με αυγά Κυπριακή συνταγή με άγρια σπαράγγια

Αρχικά καθαρίζουμε τα σπαράγγια.
Κόβουμε τις μύτες και τις σπάμε σε μικρά κομμάτια με τα χέρια μας.
 

Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο.

Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε μέσα τα σπαράγγια για να μαραθούν.
 

Μόλις μαραθούν, τα αλατίζουμε και ρίχνουμε τα αυγά.
 

Ανακατεύουμε τα αυγά με τα σπαράγγια.

Μόλις γίνει σαν ομέλετα και πάρει χρώμα, το ορεκτικό μας είναι έτοιμο.

 

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα