1,1K
Υλικά:
Για 2-4 άτομα
2 ματσάκια άγρια σπαράγγια ή αγρέλια κομμμένα
5 αυγά
1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
αλάτι
Εκτέλεση:
Αγρέλια με αυγά Κυπριακή συνταγή με άγρια σπαράγγια
Αρχικά καθαρίζουμε τα σπαράγγια.
Κόβουμε τις μύτες και τις σπάμε σε μικρά κομμάτια με τα χέρια μας.
Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο.
Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε μέσα τα σπαράγγια για να μαραθούν.
Μόλις μαραθούν, τα αλατίζουμε και ρίχνουμε τα αυγά.
Ανακατεύουμε τα αυγά με τα σπαράγγια.
Μόλις γίνει σαν ομέλετα και πάρει χρώμα, το ορεκτικό μας είναι έτοιμο.