512
Υλικά:
Για 2 άτομα
1 μικρό αχλάδι κομμένο στη μέση
1/4 φλιτζάνι άπαχο τυρί ρικότα
1/4 κουταλάκι κανέλα
Εκτέλεση:
Αν σας περίσσεψαν τα αχλάδια δοκιμάστε τα με τυρί κρέμα στο φούρνο
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις. Κόβετε τα αχλάδια στα 2 και καθαρίζετε από το κοτσάνι τους. Τοποθετείτε σε ένα ταψί με μια λαδόκολλα και ψήστε 10 με 12 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Ανακατέψτε το τυρί ρικότα και την κανέλα σε ένα μικρό μπολ. Καλύψτε το μείγμα τυριού τα αχλάδια με ένα κορνέ και σερβίρετε.