Υλικά:
Για 2-4 άτομα
2 κουταλιές της σούπας λάδι
2 κουταλάκια του γλυκού σπόρους κύμινου
1 κουταλάκι του γλυκού σπόρους μουστάρδας
4 αποξηραμένα τσίλι ψιλοκομμένο
6 φλιτζάνια κρεμμύδια ψιλοκομμένο
2 κουταλάκια του γλυκού τσίλι σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/4 κούπας χυμό λεμονιού (ή λευκό ξύδι)
1/4 φλιτζάνι ζάχαρη
Εκτέλεση:
Συνοδέψτε το μαζί με τραγανές πίτες και τσίπς
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι.
Προσθέστε το κύμινο, σπόροι μουστάρδας, αποξηραμένα τσίλι και αφήνουμε να μαγειρευτεί για 1 λεπτό.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν.
Ρίχνουμε το τσίλι σε σκόνη, αλάτι, χυμό λεμονιού, και τη ζάχαρη και αφήνουμε να πάρει βράση για ένα λεπτό περίπου.
Σερβίρετε με τσιπς από φύλλο κρούστας.