Υλικά:
Για 4-6 άτομα
Για τη σαλάτα
2 παντζάρια βρασμένα – καθαρισμένα κομμένα σε κύβους
200 γραμμάρια λιαστές ντομάτες
150 γραμμάρια φέτα τριμμένη
1 πορτοκάλι κομμένο σε φέτες
Για το ντρέσινγκ
Χυμό απο μισό πορτοκάλι
1 κουταλια του γλυκού μέλι
1 κουταλιά της σουπας μπαλσάμικο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Δροσερή σαλάτα με έντονη γεύση και χρώμα για όλες τις ώρες
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα παντζάρια για 30 λεπτά, μετά τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε σε κύβους.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ.
Βάζουμε σε σαλατιέρα τα παντζάρια, τη λιαστή ντομάτα, τις φέτες πορτοκαλιού. Ρίχνουμε το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε.
Σκεπάζουμε τη σαλάτα με την τριμμένη φέτα.