Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1|8 λίτρου ξίδι από μήλο
125 γραμμάρια ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας σπόρους μουστάρδας
αλάτι , πιπέρι
500 γραμμάρια βύσσινα κατεψυγμένα
2 κρεμμύδια σε κύβους κομμένα
1 κλωνάρι σελερι σε μικρά κομματάκια κομμένο
Εκτέλεση:
Συνοδέψτε τη σάλτσα μαζί με τα ψητά σας, ταιριάζει απίστευτα
Βάζουμε το ξίδι, τα κρεμμύδια, το σελερι ,τη ζάχαρη και τους σπόρους μουστάρδας να βράσουν και να μαλακώσουν.
Ρίχνουμε αλάτι πιπέρι και τα βύσσινα, αφήνουμε να σιγοβράσουν και αυτά και να έχουμε μόνο ένα παχύρρευστο σιρόπι.
Συνοδεύει με χοιρινές μπριζόλες με πατάτες.