Υλικά:
Για 4-6 άτομα
1 φύλλο σφολιάτας
1 ματσάκι άνηθο
4 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 κιλο σπανακι ψιλοκομενο
150 γραμμάρια φέτα χοντροκομμένη
Εκτέλεση:
Δοκιμάστε νέες ιδέες για την παραδοσιακή πίτα
Κόβουμε σε μικρά κομμάτια το σπανάκι, τον άνηθο και τα κρεμμυδάκια. Σε μια κατσαρόλα ζεματάμε το σπανάκι μαζί με το κρεμμυδάκι και τον άνηθο για 5 λεπτά ίσα ίσα να μαραθεί.
Στη συνέχεια ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας στο πάγκο της κουζίνας και στρέφουμε τις γωνίες προς τα μέσα. Στη συνέχεια μεταφέρουμε τη σφολιάτα σε ταψί με φύλλο σφολιάτας και την τρυπάμε σε όλη την επιφάνεια με ένα πιρούνι.
Έπειτα στραγγίζουμε το σπανάκι καλά με τα χέρια μας και το βάζουμε πάνω στο φύλλο σφολιάτας. Καλύπτουμε τη σφολιάτα με το σπανάκι και πασπαλίζουμε με τη φέτα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά.