Μπριζόλες στρουθοκαμήλου μαρινάτες

by sidagi.gr
507 προβολές

Υλικά:

2-3 μπριζόλες στρουθοκαμήλου
1/4 τρυφερά μανιτάρια
1-2 ποτήρια κόκκινο κρασί
1/2 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλάκι του γλυκού μαϊντανός
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι


 

Εκτέλεση:


Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι και το αφήνουμε να κάψει.



Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι και το αφήνουμε να κάψει.



Στη συνέχεια ρίχνουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι και σιγά-σιγά προσθέτουμε το κρασί και το αφήνουμε να βράσει λίγο μέχρι να δέσει η σάλτσα.



Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια και το βάζουμε στη σάλτσα για 3 ώρες περίπου σε θερμοκρασία δωματίου.



Στη συνέχεια τηγανίζουμε το κρέας με το υπόλοιπο λάδι σε δυνατή φωτιά και σερβίρουμε με την υπόλοιπη σάλτσα.
 
 

Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα