Υλικά:
2-3 μπριζόλες στρουθοκαμήλου
1/4 τρυφερά μανιτάρια
1-2 ποτήρια κόκκινο κρασί
1/2 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλάκι του γλυκού μαϊντανός
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι και το αφήνουμε να κάψει.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι και το αφήνουμε να κάψει.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι και σιγά-σιγά προσθέτουμε το κρασί και το αφήνουμε να βράσει λίγο μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια και το βάζουμε στη σάλτσα για 3 ώρες περίπου σε θερμοκρασία δωματίου.
Στη συνέχεια τηγανίζουμε το κρέας με το υπόλοιπο λάδι σε δυνατή φωτιά και σερβίρουμε με την υπόλοιπη σάλτσα.