1,K
Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 λάχανο
3 κουταλιές της σούπας ρύζι
1 κρεμμύδι
1 κύβος ζωμός κρέας εμπορίου
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
1 κουταλιά του γλυκού κοφτή κανέλα
Εκτέλεση:
Λαχταριστή σούπα για τις κρύες μέρες του χειμώνα
Παίρνουμε το λάχανο, το ψιλοκόβουμε και το σοτάρουμε με το κρεμμύδι και το λάδι. Προσθέτουμε το ρύζι, το αλάτι, το πιπέρι, 5 κούπες νερό και τον κύβο του κρέατος.
Τα αφήνουμε να βράσουν για περίπου 25 λεπτά και προσθέτουμε κανέλα.
Σερβίρουμε με φρέσκο ψωμί.