Home Γλυκά Ζελε βατόμουρο

Ζελε βατόμουρο

by sidagi.gr
0 σχόλιο 249 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

5 φύλλα ζελατίνας
100 γραμμάρια ζάχαρη
50 γραμμάρια νερό
50 γραμμάρια χυμό βατόμουρο ή φράουλα
600 γραμμάρια βατόμουρα

 

Εκτέλεση:

Δροσερό και ξεχωριστό ζελέ που θα σας ξετρελάνει με τη γεύση του

Χτυπάμε τα βατόμουρα στο μπλέντερ να γίνει πουρές. Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό σε ελαφρύ σιρόπι, το αποσύρουμε από τη φωτιά να κρυώσει λίγο και προσθέτουμε τα 5 φυλλα ζελατίνας και τον πουρέ βατόμουρου, τον χυμό.

Ανακατεύουμε και βάζουμε το μείγμα για 20 λεπτά στη κατάψυξη και για 3 ώρες στο ψυγείο μέχρι να σφίξει καλά.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα