920
Υλικά:
Για 2-4 άτομα
5 φύλλα ζελατίνας
100 γραμμάρια ζάχαρη
50 γραμμάρια νερό
50 γραμμάρια χυμό βατόμουρο ή φράουλα
600 γραμμάρια βατόμουρα
Εκτέλεση:
Δροσερό και ξεχωριστό ζελέ που θα σας ξετρελάνει με τη γεύση του
Χτυπάμε τα βατόμουρα στο μπλέντερ να γίνει πουρές. Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό σε ελαφρύ σιρόπι, το αποσύρουμε από τη φωτιά να κρυώσει λίγο και προσθέτουμε τα 5 φυλλα ζελατίνας και τον πουρέ βατόμουρου, τον χυμό.
Ανακατεύουμε και βάζουμε το μείγμα για 20 λεπτά στη κατάψυξη και για 3 ώρες στο ψυγείο μέχρι να σφίξει καλά.