Ζελέ κρασιού

by sidagi.gr
0 σχόλιο 341 προβολές

Έχετε δοκιμάσει Ζελέ κρασιού; Πρωτοτυπήστε με έξυπνο τρόπο! Φτιάξτε το ποτό σας σε ζελέ!

Για 4-6 άτομα
ΥΛΙΚΑ
420 γραμμάρια λευκό κρασί Σαρντονέ ή αφρώδες οίνος ή σαμπάνια
1 κουταλιά ζάχαρη
3 φάκελοι σκόνη ζελατίνης
Λευκή ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τοποθετήστε τα 280 γραμμάρια από το κρασί και τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα και στη συνέχεια πασπαλίζουμε ζελατίνη στην κορυφή.
Ανακατεύουμε μέχρι να μαλακώσει η ζελατίνη  για περίπου 2 λεπτά. Ρίξτε το στη  κατσαρόλα και ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας μέχρι η ζελατίνη να διαλυθεί εντελώς, περίπου 2-3 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το υπόλοιπο κρασί στη κατσαρόλα, ανακατεύετε μια γύρα ακόμα. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ταψί ή πυρέξ και βάζετε στη κατάψυξη για  τουλάχιστον μία ώρα. Στη συνέχεια κόβετε το ζελέ σε κύβους και σερβίρετε πασπαλίζοντας λίγη ζάχαρη.

Απαιτούμενος Χρόνος: 25 λεπτά

Περισσότερες Συνταγές με Ζελέ:

Σας αρέσει αυτή η συνταγή; Θα χαρούμε να λάβουμε τα σχολιά σας και να την μοιραστείτε στα Social Media παρακάτω. Ευχαριστούμε!

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα