Έχετε δοκιμάσει Ζελέ κρασιού; Πρωτοτυπήστε με έξυπνο τρόπο! Φτιάξτε το ποτό σας σε ζελέ!
Για 4-6 άτομα
ΥΛΙΚΑ
420 γραμμάρια λευκό κρασί Σαρντονέ ή αφρώδες οίνος ή σαμπάνια
1 κουταλιά ζάχαρη
3 φάκελοι σκόνη ζελατίνης
Λευκή ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετήστε τα 280 γραμμάρια από το κρασί και τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα και στη συνέχεια πασπαλίζουμε ζελατίνη στην κορυφή.
Ανακατεύουμε μέχρι να μαλακώσει η ζελατίνη για περίπου 2 λεπτά. Ρίξτε το στη κατσαρόλα και ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας μέχρι η ζελατίνη να διαλυθεί εντελώς, περίπου 2-3 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το υπόλοιπο κρασί στη κατσαρόλα, ανακατεύετε μια γύρα ακόμα. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ταψί ή πυρέξ και βάζετε στη κατάψυξη για τουλάχιστον μία ώρα. Στη συνέχεια κόβετε το ζελέ σε κύβους και σερβίρετε πασπαλίζοντας λίγη ζάχαρη.
Απαιτούμενος Χρόνος: 25 λεπτά
Περισσότερες Συνταγές με Ζελέ:
- Ζελέ φράουλα με άρωμα κρασιού
- Ζελέ φράουλα μέσα σε πορτοκάλι
- Ζελέ γιαούρτι με φράουλες
- Ζελέ ανανά
- Ζελέ γκρέιπφρουτ
Σας αρέσει αυτή η συνταγή; Θα χαρούμε να λάβουμε τα σχολιά σας και να την μοιραστείτε στα Social Media παρακάτω. Ευχαριστούμε!
[mc4wp_form id=”52856″]