Υλικά:
Για 4-6 άτομα
750 ml. καλής ποιότητας αφρώδες κρασί
200 γραμμάρια ζάχαρη
5 φύλλα ζελατίνα
700 γραμμάρια φράουλες ψιλοκομμένες
Εκτέλεση:
Ένα πρωτότυπο ζελέ φράουλας που πρέπει να δοκιμάσετε
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το κρασί με τη ζάχαρη και 200 γρ. από τις φράουλες.
Μόλις πάρουν βράση σκεπάζουμε την κατσαρόλα και τα βράζουμε για άλλα 8 λεπτά.
Βάζουμε τη ζελατίνη να μουλιάσει σε παγωμένο νερό. Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τη ζελατίνη στραγγισμένη.
Αφήνουμε το ζελέ να κρυώσει στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά και ανακατεύουμε κατά διαστήματα.
Μόλις αρχίσει να πήζει ρίχνουμε μέσα τις φράουλες.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε σε μπολ ή ποτήρια του κρασιού.