Υλικά:
Για 1 άτομο
1 μεζούρα τζίν
1/2 τζίν έξτρα ντράι
1 κουταλιά σούπας μπλου κουρακάο
1 σταγόνα αγγοστούρα
Εκτέλεση:
Διακοσμείτε με μια φέτα λεμόνι
Θρυμματίζουμε τον πάγο. Χτυπάμε σε σέικερ και σερβίρουμε με τριμμένο πάγο.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα