Βούτυρο πορτοκαλιού

by sidagi.gr
547 προβολές

Υλικά:

150 γραμμάρια βούτυρο

Ξύσμα και χυμός από ένα πορτοκάλι

2 κουταλιές σούπας ζάχαρη

 

Εκτέλεση:

Αφήνουμε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου να λιώσει. Παίρνουμε το ξύσμα του πορτοκαλιού και επαιτώ το στύβουμε.

Αφήνουμε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου να λιώσει. Παίρνουμε το ξύσμα του πορτοκαλιού και επαιτώ το στύβουμε.

 

Παίρνουμε το βούτυρο, μια κουταλιά χυμό, το ξύσμα και τη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε καλά,

Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα