Τυρί ricotta με καφέ και ρούμι από την Ιταλία

by sidagi.gr
402 προβολές

Υλικά:

350 γραμμάρια τυρί  Ricotta
1/4 φλιτζανιού μαύρο ρούμι
1/4 φλιτζανιού μαύρο καφέ
175 γραμμάρια ζάχαρη άχνη

 

Εκτέλεση:

Τρίβουμε το τυρί σε ένα σουρωτήρι με ένα κουτάλι και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τον καφέ και το ρούμι και ζχτυπάμε με ένα κουτάλι μέχρι να έχουμε μια παχιά βελούδινη κρέμα.

Τρίβουμε το τυρί σε ένα σουρωτήρι με ένα κουτάλι και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τον καφέ και το ρούμι και ζχτυπάμε με ένα κουτάλι μέχρι να έχουμε μια παχιά βελούδινη κρέμα.

Αφήνουμε να ξεκουραστεί  σε θερμοκρασία δωματίου για 1 ώρα. Βάζουμε το μείγμα σε ποτήρια στη συνέχεια τοποθετούμε στο ψυγείο για μία ώρα τουλάχιστον .

 

Απαιτούμενος χρόνος: 120 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα