Τραγανές πίτες φούρνου

by sidagi.gr
1,9K προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

1/2 κουταλιά του γλυκού αλάτι
1/4 κουταλάκι του γλυκού καρυκεύματα της επιλογής σας
3 πίτες κομμένες τριγωνικά, σε 8 φέτες η κάθε μία
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

 

Εκτέλεση:

Τραγανές και νόστιμες πίτες στο φούρνο με μυρωδικά για όλες τις ώρες

Ζεσταίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και τοποθετούμε τη σχάρα στη μέση.
Ρίχνετε το αλάτι, τα καρυκεύματα σε ένα μικρό μπολ και ανακατεύετε.

Τοποθετήστε τις πίτες σε ένα μεγάλο ταψί με λαδόκολλα. Ραντίστε τις πίτες με την μισή ποσότητα του ελαιολάδου και πασπαλίζουμε με το μισό μείγμα από αλάτι. Γυρίστε τα κομμάτια από την άλλη πλευρά  και επαναλάβετε με το υπόλοιπο λάδι και το μείγμα αλάτι.

Ψήστε μέχρι τες μέχρι να αποκτήσουν ένα χρυσό καφέ χρώμα και είναι τραγανές, περίπου 12 έως 15 λεπτά.
Βγάζετε  από το φούρνο και αμέσως μεταφέρετε τις μάρκες σε μια σχάρα μέχρι να κρυώσουν τελείως. Φυλάσσεται σε αεροστεγές δοχείο μέχρι και 5 ημέρες.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα