Τραγανές πατάτες φούρνου

by sidagi.gr
748 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

 8 μεγάλες πατάτες
2 δαφνόφυλλα
1 κλωναράκι δεντρολίβανο
4 κουταλιές της σούπας λάδι
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
2 κουταλιές της σούπας ξίδι
2 σκελίδες σκόρδο

Εκτέλεση:

Θέλετε να φτιάξετε τραγανές πατάτες απ’ έξω αλλά να είναι αφράτες και μαλακές μέσα; Τότε δείτε αυτή τη συνταγή

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό και το αφήνουμε για βράζει. Σε ξύλο κοπής κόβουμε στα 2 τις πατάτες. Στη συνέχεια τις ρίχνουμε στη κατσαρόλα  μαζί με το δεντρολίβανο, τα δαφνόφυλλα, τις 2 σκελίδες σκόρδο, 1 κουταλιά της σούπας αλάτι και τις βράζουμε για 5 λεπτά.

Έπειτα τις σουρώνουμε και τις ραντίζουμε με το λάδι, το ξίδι και λίγο αλάτι και τις βάζουμε σε ένα ταψί, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά.
Σερβίρουμε με φύλλα δεντρολίβανου.

Για να δείτε τη Video συνταγή πατήστε ΕΔΩ

Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα