Υλικά:
Για 4-6 άτομα
2 λίτρα παγωτό βανίλια
75 γραμμάρια μαρέγκες χοντροκομμένες
1/2 φλιτζάνι φιστίκια ψιλοκομμένα
200 γραμμάρια σοκολάτα ψιλοκομμένη
600 γραμμάρια κατεψυγμένα σμέουρα
Εκτέλεση:
Δροσερή και εύκολη τούρτα παγωτό για όλη την παρέα!
Καλύψτε με λαδόκολλα μια στρογγυλή φόρμα 22 εκ.
Ρίχνετε το παγωτό βανίλια σε ένα μεγάλο μπολ και αφήνετε να ξεπαγώσει λίγο. Χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο μεταλλικό κουτάλι. Στη συνέχεια ρίχνετε τις μαρέγκες μαρέγκες χοντροκομμένες, τα φιστίκια και περίπου τα τρία τέταρτα της σοκολάτας ψιλοκομμένη.
Ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Προσθέστε τα 3 φλιτζάνια σμέουρα κατεψυγμένα. Στη συνέχεια ρίχνετε το μείγμα στη φόρμα και πασπαλίζετε με τα υπόλοιπα σμέουρα.
Καλύψτε με πλαστική μεμβράνη και τοποθετείτε στη κατάψυξη για όλη τη νύχτα.
Για να σερβίρετε , αφαιρέστε τούρτα παγωτό από τη φόρμα και τοποθετήστε σε πιατέλα σερβιρίσματος. Αφήνετε λίγο να ξεπαγώσει και σερβίρετε.