Γέμιση για μπουρίτο

by sidagi.gr
264 προβολές

Υλικά:

Μισό κιλό μοσχάρι
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 ποτήρι ζωμό κρέατος
1 ξυλάκι κανέλας
4 γαρύφαλλα
1 κουταλάκι ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Παραδοσιακή μεξικάνικη γεύση!

Παραδοσιακή μεξικάνικη γεύση!

 

Κόβουμε σε κύβους το κρέας και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το κρέας, την κανέλα, τα γαρύφαλλα και το ζωμό. Σιγοψήνουμε για 30 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο, κόβουμε το κρέας σε ίνες.

 

Ετοιμάζουμε τις τορτίγιες, ρίχνουμε τη γέμιση και σερβίρουμε με σάλτσα από ψιλοκομμένες ντομάτες, φρέσκα κρεμμυδάκια, πάπρικα και λίγο χυμό λεμονιού.

Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα