Υλικά:
Για 4-6 άτομα
1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
4 φέτες τορτίγιας χωρίς λιπαρά
4 φέτες ζαμπόν και τυρί
1/2 φλιτζάνι (60 γραμμάρια) τυρί μοτσαρέλα
1/2 φλιτζάνι κομμένο σε κύβους ντομάτας
Μαρούλι
1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
1/4 φλυτζάνι (30 γρμμάρια) θρυμματισμένη φέτα
Εκτέλεση:
Λαχταριστό ορεκτικό με απλά υλικά για όλη την οικογένεια
Τοποθετούμε κάθε πίτα τορτίγιας στο πάγκο της κουζίνας και πασπαλίζουμε με 1/4 φλιτζάνι μοτσαρέλα. Ρίχνουμε και 1/4 φλιτζάνι ντομάτα, 2 κουταλιές ελιές, φέτα 2 κουταλιές της σούπας, 1 φέτα ζαμπόν και τυρί, 1 φύλλο μαρούλι, προσεκτικά τυλίγουμε τη τορτιγια.
Τοποθετούμε τις τορτίγιες σε ένα ξύλο κοπής και τις κόβουμε στο μισό χρησιμοποιώντας ένα οδοντωτό μαχαίρι. Επαναλάβετε τη διαδικασία με τις υπόλοιπες τορτίγιες.