Τορτίγιας με ζαμπόν, τυρί και φέτα

by sidagi.gr
1,5K προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
4 φέτες τορτίγιας χωρίς λιπαρά
4 φέτες ζαμπόν και τυρί
1/2 φλιτζάνι (60 γραμμάρια) τυρί μοτσαρέλα
1/2 φλιτζάνι κομμένο σε κύβους ντομάτας
Μαρούλι
1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
1/4 φλυτζάνι (30 γρμμάρια) θρυμματισμένη φέτα

Εκτέλεση:

Λαχταριστό ορεκτικό με απλά υλικά για όλη την οικογένεια

Τοποθετούμε κάθε πίτα τορτίγιας στο πάγκο της κουζίνας και πασπαλίζουμε με 1/4 φλιτζάνι μοτσαρέλα. Ρίχνουμε και 1/4 φλιτζάνι ντομάτα, 2 κουταλιές ελιές, φέτα 2 κουταλιές της σούπας, 1 φέτα ζαμπόν και τυρί, 1 φύλλο μαρούλι, προσεκτικά τυλίγουμε τη τορτιγια.

Τοποθετούμε τις τορτίγιες σε ένα ξύλο κοπής και  τις κόβουμε στο μισό χρησιμοποιώντας ένα οδοντωτό μαχαίρι. Επαναλάβετε τη διαδικασία με τις υπόλοιπες τορτίγιες.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα