Τορτίγιας με φέτα, ελιές και ντομάτα

by sidagi.gr
1,2K προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

2  κουταλιές σούπας τονοσαλάτα για κάθε τορτίγια
6  πίτες τορτίγιας 20 εκ. η καθεμία
1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
150 γραμμάρια φέτα ψιλοκομμένη
2 αγγουράκια κομμένα σε φέτες
1 κουταλιά της σούπας ελιές για κάθε τορτίγια
6  φύλλα μαρουλιού

Εκτέλεση:

Λαχταριστό ορεκτικό με απλά υλικά για το κολατσιό σας

Απλώνουμε τις τορτίγιας στον πάγκο της κουζίνας. Στη συνέχεια απλώνουμε τη τονοσαλάτα σε κάθε πίτα τορτίγιας.

Προσθέτουμε από 2 φέτες ντομάτας σε κάθε τορτίγα, 1 φύλλο μαρούλι, 3 φέτες αγγούρι, 2 κουταλιές της σούπας φέτα, 2 κουταλιές της σούπας ελιές. Έπειτα τυλίγουμε σε ρολό κάθε πίτα τορτίγιας προσεκτικά. Βάζετε στο ψυγείο 15 λεπτά και σερβίρετε.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα