Υλικά:
Για 2-4 άτομα
2 κουταλιές σούπας τονοσαλάτα για κάθε τορτίγια
6 πίτες τορτίγιας 20 εκ. η καθεμία
1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
150 γραμμάρια φέτα ψιλοκομμένη
2 αγγουράκια κομμένα σε φέτες
1 κουταλιά της σούπας ελιές για κάθε τορτίγια
6 φύλλα μαρουλιού
Εκτέλεση:
Λαχταριστό ορεκτικό με απλά υλικά για το κολατσιό σας
Απλώνουμε τις τορτίγιας στον πάγκο της κουζίνας. Στη συνέχεια απλώνουμε τη τονοσαλάτα σε κάθε πίτα τορτίγιας.
Προσθέτουμε από 2 φέτες ντομάτας σε κάθε τορτίγα, 1 φύλλο μαρούλι, 3 φέτες αγγούρι, 2 κουταλιές της σούπας φέτα, 2 κουταλιές της σούπας ελιές. Έπειτα τυλίγουμε σε ρολό κάθε πίτα τορτίγιας προσεκτικά. Βάζετε στο ψυγείο 15 λεπτά και σερβίρετε.