Τορτίγια με γαλοπούλα και μαρούλι

by sidagi.gr
1,6K προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

3  σούπας μουστάρδα μελιού
6  πίτες τορτίγιας 20 εκ. η καθεμία
2 καρότα τριμμένα
2 πακέτα (170 γραμμάρια το καθένα) φέτες καπνιστή γαλοπούλα στήθος
6  φύλλα μαρουλιού
½ φλιτζάνι μουστάρδα

Εκτέλεση:

Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό για όλες τις ώρες

Απλώνουμε τις τορτίγιας στον πάγκο της κουζίνας. Στη συνέχεια απλώνουμε την μουστάρδα σε κάθε πίτα τορτίγιας.

Πασπαλίζουμε ομοιόμορφα με καρότο, μαρούλι και γαλοπούλα. Έπειτα τυλίγουμε σε ρολό κάθε πίτα τορτίγιας προσεκτικά. Βάζετε στο ψυγείο 15 λεπτά και σερβίρετε.
 

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα