Υλικά:
4 κουταλιές της σούπας αλάτι
2 -3 Λεμόνια
Χυμό λεμονιού από 3 λεμόνια
Εκτέλεση:
Δείτε ένα έξυπνο tip για να διατηρείται φρέσκα και μυρωδάτα τα λεμόνια σας
Παίρνουμε ένα αποστειρωμένο βάζο και ρίχνουμε στο πάτο 2 κουταλιές της σούπας αλάτι, για να κόψετε τα λεμόνια θα επιλέξετε ένα λεπτό μαχαιράκι, και θα κόψετε το πάνω μέρος από το λεμόνι.
Συνεχίζετε και κόβετε οριζόντια τα λεμόνια λίγο πριν το τέλος του κάθε λεμονιού. Σε κάθε εγκοπή που έχει το λεμόνι ρίχνετε αλάτι και τα τοποθετείτε μέσα στο βάζο ρίχνοντας λίγο ακόμα αλάτι και τον χυμό λεμονιού.
Φυλάξτε στο ψυγείο για 3 βδομάδες και είναι έτοιμο. Με αυτόν τον τρόπο διατηρείται τα λεμόνια στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 έως και 12 μήνες.