Τηγανητό συκώτι

by sidagi.gr
0 σχόλιο 45 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

Ένα κιλό μοσχαρίσιο συκώτι
Αλεύρι
Λάδι
Ρίγανη
Αλάτι

Εκτέλεση:

Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό για όλες τις ωρες

Κόβουμε το συκώτι και το πλένουμε. Ζεσταίνουμε το λάδι ενώ αλευρώνουμε καλά το συκώτι και το τηγανίζει χωρίς να μαυρίσει.

Το βάζουμε σε ένα μπολ και του ρίχνουμε αλάτι, ρίγανη και λίγο λάδι από το τηγάνισμα και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε μετά από δέκα λεπτά.

 

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα