1,K
Υλικά:
Για 4-6 άτομα
Αλάτι – πιπέρι
1 ποτήρι λάδι
1 κιλό μελιτζάνες
1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
Εκτέλεση:
Δοκιμάστε το με το μεσημεριανό σας
Με άφθονο νερό πλένουμε τις μελιτζάνες και τις κόβουμε σε φέτες.
Τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι για μια ώρα περίπου να ξεπικρίσουν.
Τις ξεπλένουμε και τις στραγγίζουμε καλά.
Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε τις μελιτζάνες και τις τηγανίζουμε σε δυνατή εστία με καυτό λάδι για 4 λεπτά από κάθε πλευρά.