Home Γλυκά Τερίν γιαουρτιού

Τερίν γιαουρτιού

by sidagi.gr
0 σχόλιο 13 προβολές

Υλικά:

Μισό κιλό γιαούρτι στραγγιστό
2/3 κούπας κρέμα γάλακτος
2/3 κούπας ζάχαρη
1 κουταλιά ζελατίνη διαλυμένη σε 2 κουταλιές ζεστό νερό
1/4 κουταλάκι βανίλια
1 κούπα χυμό πορτοκάλι
200 γρ. μπισκότα σαβουαγιάρ

Εκτέλεση:

Ιδανική επιλογή για δροσερό και ελαφρύ επιδόρπιο μετά το φαγητό!

Ιδανική επιλογή για δροσερό και ελαφρύ επιδόρπιο μετά το φαγητό!

 

Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος, το γιαούρτι και τη ζάχαρη και στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζελατίνη. Στη συνέχεια, αν θέλουμε, βρέχουμε τα σαβουαγιάρ στο χυμό πορτοκαλιού και βάζουμε σε κάθε ποτήρι 4 όρθια μπισκότα. Ρίχνουμε λίγη από την κρέμα σε καθένα από τα ποτήρια μας και τα βάζουμε στο ψυγείο να πήξει η κρέμα.

 

 

Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα