Home ΜέθοδοςΚατσαρόλα Ταλιατέλες με τυρί κρέμα και μπέικον

Ταλιατέλες με τυρί κρέμα και μπέικον

by sidagi.gr
0 σχόλιο 48 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

2 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα
250 γραμμάρια ταλατέλες
6 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
2 κουταλιές του γλυκού βούτυρο
λευκό πιπέρι, μοσχοκάρυδο, αλάτι
Γραβιέρα τριμμένη για το σερβίρισμα

Εκτέλεση:

Λαχταριστό και εύκολο πιάτο για όλη την οικογένεια

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε τις ταλιατέλες για 8 λεπτά και μετά στραγγίζουμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε το βούτυρο στη κατσαρόλα και καίμε τις ταλιατέλες ανακατεύοντας τα πολύ καλά.
Ψιλοκόβουμε το μπέικον και το τηγανίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα για περίπου 2 λεπτά σε μέτρια εστία.

Στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί κρέμα στο τηγάνι και ζεσταίνουμε 2 -3 λεπτά μέχρι να λιώσει. Έπειτα προσθέτουμε τις ταλιατέλες στο τηγάνι και ανακατεύουμε καλά. Τέλος σερβίρουμε με τυρί τριμμένο.
Σερβίρουμε με σαλάτα με σπανάκι και μήλο.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα