Home Συνταγές ΜαγειρικήςΚυρίως πιάτο Συναγρίδα λαδολέμονο

Συναγρίδα λαδολέμονο

by sidagi.gr
0 σχόλιο 39 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

1 συναγρίδα φρέσκια περίπου 2½ κιλά, καθαρισμένη
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 χυμός λεμονιού
2 λεμόνια κομμένα σε ροδέλες
δεντρολίβανο

Εκτέλεση:

Λαχταριστό και ζουμερό ψάρι στο φούρνο με λαδολέμονο

Καθαρίζουμε τη από τα λέπια, και αφαιρούμε εντόσθια, αλατοπιπερώνουμε και τη περιχύνουμε με λαδολέμονο.
Βάζουμε τη συναγρίδα σε ένα ταψί μαζί με τη δάφνη το δεντρολίβανο, τα λεμόνια.

Ψήνουμε το ψάρι στους 180 βαθμούς για περίπου 55 – 60 λεπτά.

Απαιτούμενος χρόνος: 60 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα