Υλικά:
3/4 κιλού συκώτι μοσχαρίσιο
Τρία κρεμμύδια ψιλοκομμένα
Τρεις σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1/3 φλιτζανιού ξύδι
Μία κουταλιά μουστάρδα σκόνη
Τρεις κουταλιές αλεύρι
Μισό φλιτζάνι λάδι
Εκτέλεση:
Κόβουμε σε λεπτές λωρίδες το συκώτι και ανακατεύουμε το αλεύρι με τη μουστάρδα. Αλευρώνουμε το συκώτι και το τηγανίζουμε να ροδοψηθεί καλά.
Κόβουμε σε λεπτές λωρίδες το συκώτι και ανακατεύουμε το αλεύρι με τη μουστάρδα. Αλευρώνουμε το συκώτι και το τηγανίζουμε να ροδοψηθεί καλά.
Στο λάδι του τηγανιού, ρίχνουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο να τσιγαριστούν, τα σκεπάζουμε με νερό και τα αφήνουμε να βράσουν 10 λεπτά μέχρι να πιούν το νερό. Τα σβήνουμε με ξύδι, τα αφήνουμε να πάρουν 2-3 βράσεις και περιχύνουμε με τη σάλτσα το συκώτι.