Σπιτικό ποπ κορν

by sidagi.gr
0 σχόλιο 22 προβολές

Υλικά:

Τρεις κουταλιές της σούπας μη αποφλοιωμένο καλαμπόκι

Λίγο λάδι

Λίγο αλάτι

Εκτέλεση:

Βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα λίγο λάδι και αφήνουμε να κάψει σε δυνατή θερμοκρασία. Στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα το καλαμπόκι με λίγο αλάτι και κλείνουμε το καπάκι.

Βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα λίγο λάδι και αφήνουμε να κάψει σε δυνατή θερμοκρασία. Στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα το καλαμπόκι με λίγο αλάτι και κλείνουμε το καπάκι.

 

Όσο σκάει το ποπκορν, κουνάμε κυκλικά πάνω στο μάτι την κατσαρόλα. Αφού σκάσει και το τελευταίο είναι έτοιμα.

Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα