525
Υλικά:
Τρεις κουταλιές της σούπας μη αποφλοιωμένο καλαμπόκι
Λίγο λάδι
Λίγο αλάτι
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα λίγο λάδι και αφήνουμε να κάψει σε δυνατή θερμοκρασία. Στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα το καλαμπόκι με λίγο αλάτι και κλείνουμε το καπάκι.
Βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα λίγο λάδι και αφήνουμε να κάψει σε δυνατή θερμοκρασία. Στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα το καλαμπόκι με λίγο αλάτι και κλείνουμε το καπάκι.
Όσο σκάει το ποπκορν, κουνάμε κυκλικά πάνω στο μάτι την κατσαρόλα. Αφού σκάσει και το τελευταίο είναι έτοιμα.