Υλικά:
Για 4-6 άτομα
1 κούπα κρέμα γάλακτος
Το χυμό μισού λεμονιού
1 γιαούρτι αγελαδινό
Εκτέλεση:
Η συγκεκριμένη είναι κρέμα γάλακτος χτυπημένη με χυμό λεμονιού και ταιριάζει σε γλυκά και φαγητά!
Στο κάδο του μίξερ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το γιαούρτι και τον χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε ανακατεύουμε τα υλικά σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί η κρέμα.
Αφήνουμε την κρέμα εκτός ψυγείο για 24 ώρες και αφού περάσει ο απαιτούμενος χρόνος τη βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει και είναι έτοιμη.
Χρησιμοποιείται για να παρασκευάστε γλυκά όπως chesse cake και φαγητά όπως το Buletten, ένα γερμανικό ορεκτικό!