Home Γλυκά Σπιτική πάβλοβα

Σπιτική πάβλοβα

by sidagi.gr
0 σχόλιο 62 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

6 ασπράδια αυγών
1/2 κεσεδάκι φράουλες
1 ποτήρι ζάχαρη
1 κουταλιά του γλύκού βανίλια εσανς
1 1/2 ποτήρι κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά της σούπας corn flour
1 κουταλάκι χυμό λεμονιού
1/2 ποτήρι ζάχαρη άχνη
1 πρέζα αλάτι

 

Εκτέλεση:

Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα νόστιμο γλυκό για όλη την οικογένεια


Στρώνουμε σε ένα στρογγυλό ταψί αντικολλητικό χαρτί και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 150 βαθμούς. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και προσθέτουμε σιγά σιγά την ζάχαρη, το corn flour και τον χυμό του λεμονιού.

Στρώνουμε την μαρέγκα στο ταψί ανομοιόμορφα και την ψήνουμε για μία ώρα. Σβήνουμε τον φούρνο και την αφήνουμε μέσα για ακόμα τριάντα λεπτά. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την ζάχαρη άχνη και την βανίλια μέχρι να γίνει σαντιγί. Όταν κρυώσει η μαρέγκα στρώνουμε την σαντιγί και από πάνω τα φρούτα.

Στη συνέχεια ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για 25 λεπτά.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα