Σπιτική καστανή ζάχαρη

by sidagi.gr
413 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

1 κουταλιά της σούπας μελάσσα για την ανοικτό καφέ ζάχαρη (το διπλάσιο του ποσού για σκούρα καστανή ζάχαρη)
1 φλιτζάνι άσπρη ακατέργαστη ζάχαρη σε κόκκους

Εκτέλεση:

Φτιάξτε σπιτική καστανή ζάχαρη με απλά υλικά!

Σε ένα μπολ ανακατεύετε την ζάχαρη μαζί με τη μελάσσα. Αφήνετε για 10 λεπτά να ξεραθεί το μείγμα και αποθηκεύετε σε αεροστεγές βάζο σε σκοτεινό δροσερό μέρος.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα