Home ΜέθοδοςΚατσαρόλα Σπιτική μπεσαμέλ

Σπιτική μπεσαμέλ

by sidagi.gr
0 σχόλιο 56 προβολές

Υλικά:

Ένα λίτρο γάλα

15 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Ένα βούτυρο

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση:

Λιώνουμε το βούτυρο σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Τραβάμε την κατσαρόλα από το μάτι και προσθέτουμε όλο το αλεύρι.

Λιώνουμε το βούτυρο σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Τραβάμε την κατσαρόλα από το μάτι και προσθέτουμε όλο το αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά με σύρμα και μόλις ομοιόμορφο μείγμα, προσθέτουμε το γάλα και βάζουμε την κατσαρόλα και πάλι στο μάτι. Προσθέτουμε και το αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει.

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα