Υλικά:
¾ από φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο
½ φλιτζάνι τσαγιού λάδι
½ φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο
3 σκελίδες λειωμένο σκόρδο
Μερικά φύλλα μαϊντανού ψιλοκομμένα
2 κουτιά ( ½ κιλού) ντοματούλες αποφλοιωμένες
6 φλιλετάκια αντζούγιας ψιλοκομμένα
1 γεμάτη κουταλιά της σούπας ντοματοπολτό
Λίγη ρίγανη τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε σε μια καταρόλα το λάδι και το βούτυρο και σοτάρουμε το σκόρδο με το μαϊντανό,για ένα λεπτό.
Ζεσταίνουμε σε μια καταρόλα το λάδι και το βούτυρο και σοτάρουμε το σκόρδο με το μαϊντανό,για ένα λεπτό.
Προσθέτουμε ελάχιστο αλάτι, πιπέρι και ντις ντομάτες ψιλοκομμένες.
Βράζουμε τη σάλτσα για 45 λεπτά.
Προσθέτουμε στο τέλος τη ρίγανη, τις αντζούγιες και τον ντοματοπολτό.
Βράζουμε τη σάλτσα μερικά λεπτά.
Αν χρειάζεται, προσθέτουμε λίγο αλάτι.
Τη σερβίρουμε επάνω σε μακαρόνια.