Σουβλάκια…σε 10 λεπτά!

by sidagi.gr
534 προβολές

Υλικά:

500 γραμμάρια κρέας στρουθοκαμήλου
1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
8-12 κλωναράκια δάφνης
2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη
2 κουταλάκια της σούπας μαύρους σιναπόσπουρος
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση:

Σουβλάκια από κρέας στρουθοκαμήλου, το οποίο μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα κρεοπωλεία και είναι τελείως άπαχο…!


Σουβλάκια από κρέας στρουθοκαμήλου, το οποίο μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα κρεοπωλεία και είναι τελείως άπαχο…!



Κόβουμε το κρέας σε κύβους 3 εκατοστών περίπου και ανοίγουμε στη μέση μια τρύπα.


Σε κάθε κλαράκι δάφνης περνάμε 3 ή 4 κυβάκια κρέατος.


Πασπαλίζουμε με το σιναπόσπορο και τα βάζουμε σε ρηχό ταψί μαζί με το κρασί, το πιπέρι και τη ζάχαρη.



Αφήνουμε το κρέας να μαριναριστεί μέσα στο ταψί για 60 λεπτά περίπου, γυρίζοντάς το πότε-πότε.


Ψήνουμε τα σουβλάκια στο γκριλ.


Σε μερικά λεπτά, τα γυρνάμε από την άλλη πλευρά για να ψηθούν και από τις δύο πλευρές.


Προσέχουμε, να μην ψηθούν πολύ και καούν.


Σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμα.


Σερβίρουμε μαζί με σαλάτα ντομάτα, με βαλσάμικο και ελαιόλαδο.

Απαιτούμενος χρόνος: 13 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα