Σουβλάκια με καρπούζι και φέτα

by sidagi.gr
923 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο βασιλικό ή δυόσμο
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
16 ξύλινα καλαμάκια
16 κύβους καρπούζι χωρίς κουκούτσια
16 κομμάτια τυρί φέτα
16 ελιές χωρίς κουκούτσι μαύρες προαιρετικά

Εκτέλεση:

Δροσερό και εύκολο ορεκτικό για όλη την οικογένεια με απλά υλικά

Σε ένα μικρό μπολ, χτυπήστε ελαφρά μαζί τα βότανα και το ελαιόλαδο. Πασπαλίστε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.

Κρατήστε ένα ένα τα ξύλινα σουβλάκια και περνάτε ένα – ένα από ένα κύβο καρπούζι, φέτα, ελιά. Επαναλάβετε με τα υπόλοιπα σουβλάκια, καρπούζι, φέτα και ελιές.
Τοποθετείτε σε μια πιατέλα και ραντίζετε με το μείγμα βασιλικού.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα