Υλικά:
125 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος
Μία κούπα γάλα
Μία κούπα κρέμα γάλακτος
Μία κούπα νερό
Ένας κρόκος αυγού
Ένα ξυλάκι κανέλας
Μισό φλιτζάνι ζάχαρη
Μία κούπα νερό
Εκτέλεση:
Λιώνουμε την τεμαχισμένη σοκολάτα σε μια κατσαρόλα με το νερό σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε το γάλα και το ξυλάκι κανέλας.
Λιώνουμε την τεμαχισμένη σοκολάτα σε μια κατσαρόλα με το νερό σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε το γάλα και το ξυλάκι κανέλας.
Αφήνουμε το μείγμα να βράσει για 2 -3 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και χτυπάμε τον κρόκο με τη μισή κρέμα γάλακτος και την ανακατεύουμε στη σούπα.
Βγάζουμε την κανέλα, χτυπάμε την υπόλοιπη κρέμα σε σαντιγί και την προσθέτουμε πάνω από την σούπα.