Υλικά:
7 αβγά
3 καρότα
1 κύβο ζωμό βοδινού
Μισό κιλό σιμιγδάλι
Σέλινο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Μία απλή και εύκολη συνταγή!
Μία απλή και εύκολη συνταγή!
Ρίχνουμε τα καρότα, τον κύβο, το αλάτι, το πιπέρι και το σέλινο μέσα σε κατσαρόλα με νερό που βράζει. Χτυπάμε τους κρόκους και προσθέτουμε σιγά σιγά το σιμιγδάλι μέχρι να γίνει χυλός.
Ρίχνουμε σιγά σιγά μέσα στην κατσαρόλα το χυλό ενώ έχουμε σβήσει τη φωτιά. Όταν φουσκώσει ο χυλός, κάνουμε τα ασπράδια μαρέγκα και τη ρίχνουμε και αυτή στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε προσεκτικά να μην διαλύσουμε τις μπάλες του σιμιγδαλιού.
Αφήνουμε να βράσουν για 5-10 λεπτά..