Σούπα με κόκκινο λάχανο

by sidagi.gr
1,1K προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

1 μικρό κόκκινο λάχανο
1 κρεμμύδι τριμμένο
λάδι
αλάτι
πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας ρύζι
κανέλα
1 κύβο ζωμό κρέατος

Εκτέλεση:

Λαχταριστή σούπα με ρύζι και λάχανο για τα κρύα του χειμώνα

Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβουμε το λάχανο και βγάζουμε τα πολύ σκληρά μέρη.

Το βάζουμε σε κατσαρόλα με το κρεμμύδι και το λάδι να σοταριστεί λίγο ρίχνουμε το ρύζι το αλάτι το πιπέρι και 5 φλιτζάνια νερό με 1 κύβο ζωμό κοτόπουλου ή κρέας.

Το αφήνουμε να βράσει περίπου 20 με 25 λεπτά και το σερβίρουμε πασπαλισμένο με κανέλα.

Σερβίρεται με φρέσκια λαγάνα!

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα