1,2K
Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 μικρό κόκκινο λάχανο
1 κρεμμύδι τριμμένο
λάδι
αλάτι
πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας ρύζι
κανέλα
1 κύβο ζωμό κρέατος
Εκτέλεση:
Λαχταριστή σούπα με ρύζι και λάχανο για τα κρύα του χειμώνα
Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβουμε το λάχανο και βγάζουμε τα πολύ σκληρά μέρη.
Το βάζουμε σε κατσαρόλα με το κρεμμύδι και το λάδι να σοταριστεί λίγο ρίχνουμε το ρύζι το αλάτι το πιπέρι και 5 φλιτζάνια νερό με 1 κύβο ζωμό κοτόπουλου ή κρέας.
Το αφήνουμε να βράσει περίπου 20 με 25 λεπτά και το σερβίρουμε πασπαλισμένο με κανέλα.
Σερβίρεται με φρέσκια λαγάνα!