Υλικά:
Για 2- 4 άτομα
Περίπου 1 συσκευασία μικρή ψωμί για τοστ ( προτιμήστε αν μπορείτε χωρίς κόρα διαφορετικά κόψτε το εσείς )
λίγο γάλα όσο πάρει
250 γραμμάρια τριμμένο ρεγγατο περίπου
250 γραμμάρια τριμμένο ενταμ ή γκουντα περίπου
μπέικον κομμένο κυβακια όσο επιθυμείτε
μανιτάρια περίπου 1 κονσέρβα μεγάλη
2 κρέμα γάλακτος μεγάλες
1 με 2 αυγά
Εκτέλεση:
Η Αγγελική αναγνώστρια του sidagi.gr μας προτείνει έναν πολύ απλό και εύκολο τρόπο για να φτιάξουμε σουφλέ στο φούρνο! Δείτε τη συνταγή!
Η Αγγελική αναγνώστρια του sidagi.gr μας προτείνει έναν πολύ απλό και εύκολο τρόπο για να φτιάξουμε σουφλέ στο φούρνο! Δείτε τη συνταγή!
Πρόκειται για ένα πολύ πολύ εύκολο σουφλέ που ανά πάσα στιγμή σας βγάζει από την δύσκολη θέση εύκολα, γρήγορα και….γευστικά…!
Στρώνουμε το ταψί μας ή πυρέξ με ψωμί τοστ χωρίς κόρα βρέχουμε με γάλα καλά τις φέτες που στρώσαμε προσθέτουμε τα υλικά μας μπέικον, μανιτάρια , τυρί ( αφήνουμε τυρί για να σκεπάσουμε το σουφλέ μας στο τέλος )
σκεπάζουμε με 2η στρώση ψωμί τοστ χτυπάμε περίπου 2 μεγάλες κρέμες γάλακτος με 1-2 αυγά και περιχύνουμε το σουφλέ τελειώνουμε καλύπτοντας με το υπόλοιπο τυρί
Ψήνουμε στον αέρα στους 180-200 στον αέρα μέχρι να πάρει χρυσάφι χρώμα κάπου 20-25 λεπτά αναλόγως το φούρνο.
Tip
Υπολογίζουμε το ψήσιμο περίπου μίση ώραν πριν κάτσουμε στο τραπέζι ώστε όταν θα είναι έτοιμο να το σερβίρουμε απευθείας καθώς λίγο μετά αφότου βγει από τον φούρνο “πέφτει”..
Από την αναγνώστρια μας Αγγελική!
Ευχαριστούμε!
Καλή επιτυχία σε όλους!